4 populære designbrands, der laver flotte støvler

Kvinde i flotte støvler
4 populære designbrands, der laver flotte støvler
Henrik Andersen
-
01/09/2022
-

Leder du efter et par flotte støvler? Så bør du først og fremmest sætte dig ind i, hvilke mærker der producerer støvler. Herunder følger en introduktion til fire populære designbrands, som producerer flotte støvler til kvinder.

Billi Bi

Billi Bi har eksisteret siden 1963, hvor de begyndte at producere sko i høj kvalitet. Her er der fokus på materialevalg, kreativitet og håndværket bag et godt sæt fodtøj. I dag laver Billi Bi stadig high-end sko i absolut topkvalitet, men de fås til en overkommelig pris, som de fleste kan være med på.

Du kan helt sikkert finde et par støvler, som matcher både din stil, din personlighed og dit budget. Støvlerne kombinerer det bedste fra fortiden og nutiden, hvilket resulterer i et sofistikeret og eksklusivt look, som både egner sig til festlige begivenheder og hverdagens gøremål. Du kan se flere designer-brands her.

Isabel Marant Étoile

Isabel Marant Étoile er en udvidelse af hovedlinen, Isabel Marant, som er en fransk modeskaber, der har en jordnær tilgang til den parisiske stil. Støvlerne fra dette brand er underspillede, og de egner sig især til hverdagsbrug. I 2013 var Marant gæstedesigner hos H&M, hvilket blev en stor succes i Danmark.

Du bør vælge et par Étoile-støvler, hvis du leder efter et par flotte støvler, som egner sig til hverdagens gøremål, men som du også kan have på til mere festlige begivenheder – eksempelvis når du skal i byen med veninderne eller bare ud at spise med kæresten. Støvlerne går til det meste tøj.

Roccamore

Roccamore er et dansk brand, der blev etableret i 2015. Siden dengang har brandet opnået anerkendelse i både ind- og udland for deres sko af absolut topkvalitet. Alle skoene er designet af danske Frederikke Antonie Schmidt, der er uddannet ved designskolen Polimoda i Firenze.

Uanset, om du vælger et sæt langskaftede støvler eller et sæt støvler med lavt skaft, så kan du være sikker på, at du ikke skal gå på kompromis med hverken design, kvalitet eller komfort. Sålen er designet, så de lindrer fødderne, mens du går i dem, støvlerne er udformet i et tidløst design, så du kan bruge dem i alle anledninger.

VIA VAI

VIA VAI er et brand, som designer både støvler, sko og sneakers til modebevidste kvinder. Når du vælger fodtøj fra VIA VAI er du altid med på de nyeste modetrends, men alligevel er støvlerne noget helt for sig selv. Materialerne, som støvlerne blive produceret af, stammer fra Italien, og de er alle af høj kvalitet.

Du kan kombinere støvlerne fra VIA VAI med stort set alle former for outfits, så du opnår nøjagtigt det udtryk, du gerne vil. Du kan også sammensætte dem med sommer- og vinterstyles, så du behøver ikke at udskifte dit fodtøj, blot fordi årstiderne ændrer sig. Et godt valg til den modebevidste kvinde.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!